NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ!!!

NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ!!!

ADR-week – Basis + Tank + Klasse 1 en 7

Het vervoeren van gevaarlijke stoffen dient op een veilige manier te gebeuren. Daarom moeten chauffeurs hiervoor een certificaat behalen dat aantoont dat zij op de hoogte zijn van de regelgeving en maatregelen die getroffen moeten worden om dit te kunnen doen. Chauffeurs die stoffen uit klasse 1 (explosieven) of klasse 7 (radioactieve stoffen) vervoeren dienen in het bezit te zijn van het certificaat ADR-basis + tank + klasse 1 en 7.

 Voor wie?

Deze cursus is bestemd voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen in tankauto’s, containers en/of stukgoedwagens vervoeren.

Chauffeurs die stoffen uit klasse 1 (explosieven) of klasse 7 (radioactieve stoffen) vervoeren dienen in het bezit te zijn van het certificaat ADR-basis + tank + klasse 1 en 7.

 Wat leer je?

Tijdens deze cursus leer je de belangrijkste wettelijke bepalingen op het gebied van het vervoer van gevaarlijke stoffen. Aan het eind van de cursus voldoe je aan de vakbekwaamheidseis, waardoor je deze gevaarlijke stoffen van alle klassen mag vervoeren.

Inhoud

  • Gedurende de cursus krijg je alle benodigde kennis aangereikt over:
  • Eigenschappen en gevarenklassen van gevaarlijke stoffen
  • Wetgeving voor het vervoer van gevaarlijke stoffen
  • Het voertuig
  • Veiligheidsmaatregelen
  • Vervoersdocumenten

Duur & nascholingsuren

  • De complete ADR-opleiding duurt 4,5 dagen (28 lesuren) en telt mee voor 14 uur theorienascholing m.b.t. de Richtlijn Vakbekwaamheid. De examens zijn niet inbegrepen in deze dagen.

 Ik wil alleen ADR-Basis doen, kan dat ook?

  • Ja, dat kan. Je kunt in deze ADR-week Basis, Basis + Tank, Klasse 1 en 7 of Compleet (Basis + Tank + Klasse 1 en 7) behalen of verlengen.

 Het examen

  • De datum en tijd van het examen wordt bepaald n.a.v. de beschikbaarheid bij het CBR. Wanneer je hiervoor slaagt, ontvang je het certificaat. Deze is gedurende een periode van 5 jaar geldig. Deze moet je zelf bij het CBR aanvragen.

SOOB-subsidie

  • Deze opleiding komt in aanmerking voor SOOB-subsidie.

 

Datums: 16, 17, 18, 19 en 20 oktober 2023

Tijden: 08:00 tot 16:00 uur

Locatie: Industrieweg 49, 7903 AJ, Hoogeveen

Aanmelden: Om deel te nemen aan de ADR-cursus, vragen wij u vriendelijk om uw aanwezigheid te bevestigen via info@a28-opleidingen.nl.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen (085 – 06 40 112)

VOL = VOL – Mochten er meer aanmeldingen binnenkomen dan dat er plek is, proberen wij zo spoedig mogelijk een extra ADR-cursusweek in te plannen.

Contactgegevens

Personeel
06-42162379
085 – 760 68 70
info@uitzendbureau-a28.nl

 
 
 
Opleidingen
085-06401
info@a28-opleidingen.nl